Hyppää sisältöön

Roolit Pelissä – Roolipelissä 2012

Kategoriassa Näytelmät

Ohjannut teatterijohtaja Erkki Aura

Näkövammaisteatteri SOKKELON uusin yllätysnäytelmä tarjoaa yleisölle mahdollisuuden kurkistaa näyttelijöiden pukuhuoneeseen viimeisillä minuuteilla ennen ensi-illan jännittävää alkua. Yksitoista näyttelijää valmistautuu yhdentoista eri ensi-illan päärooliin ja esiripun avautumiseen yhtä aikaa. Jokaisella on kymmenkunta viimeistä minuuttia aikaa keskittymiseen ja viimeisten, ratkaisevien repliikkiensä varmistamiseen, yksityiskohtien hiomiseen ja myös yllättävien, sattumanvaraisten asioiden ja ongelmien ratkaisemiseen?!

Kun yksitoista kymmenminuuttista järjestetään ”oikean” näytelmän tapaan repliikeiksi, syntyy parituntinen Roolipeli, jonka keskeiseksi ideaksi löytyy yllättäen yhteinen tekijä. Tule kokemaan miten ohjaaja Erkki Aura Sokkelon näyttelijöiden kanssa sekoittaa ja järjestää roolipelin kortit musikaalista murhenäytelmään,
farssista filosofiseen ja komediasta kohtalondraamaan! Sokkelo-teatteri paljastaa pelin hengen ja ratkaisun esityksessään.

Esitykset: Ensi-ilta Tampereen teatterikesässä TAPIO teatterissa 11.8.2012
TsN ry / KOIVUPUISTON pikkujoulussa pienryhmän esitys 8.12.2012
SOMERO Lamminniemen Hyvinvointikeskus Oy
27.1.2013
NKL / IIRIS Itäkeskus, Helsinki 4.2.2013

Kommentointi suljettu.